Mejlgade 90, 1., 8000 Aarhus C

Lejlighed, som er dele-venlig for 2 med fællesrum
 
Ring eller SMS for en fremvisning til 28 40 89 70
 
Tæt på alt..! - forældrekøb er tilladt Fra opgangen er der indgang til entre, hvor der kan hænge overtøj og parkeres sko. Derfra indgang til badeværelse, køkken, stue og endnu en stue. Der er dobbelte døre ind til næste stue / værelse og en enkelt dør ind til det sidste værelse. Køkkenet er rummeligt og her er fint med skabs- og bordplads, her kan I godt være flere i gang på én gang med at tilberede lækre retter, som efterfølgende evt. kan nydes i køkkenet, hvor der er plads til en spisebord. Badeværelset, som er af fin størrelse og meget funktionelt, indeholder separat bruseniche, toilet og håndvask. Højt til loftet og plankegulve.
 
Medfølger: Keramisk komfur / køle-fryseskab og opvaskemaskine.
 
Andelsboligforeningen Mejlgade 90 – 2005, Århus Ejendommen ligger i slutningen af Mejlgade, i den enden, som er tæt på Molsgade pog er opført i 1899. Der er 5 lejligheder i andelsforeningen, som er stiftet i 2005. Ejendommen bliver løbende vedligeholdt. I kælderen er der vaskeri, som kan benyttes mod at betale kr.: 5 / vask, pulterrum og tørrerum. I gården er der mulighed for at parkere cykler. Der er ingen vicevært, men alle er med på turnus af trappevasken. Der er arbejdsdag én dag om året. Gårdhave, hvor I kan grille til de hyggelige sommeraftener. Der er indlagt STOFA i ejendommen. Der må gerne holdes husdyr i foreningen.
 
Området
Bo roligt og dog lige nær caféerne, butikkerne, havnen, Risskoven og ikke mindst Århus midtby. På Nørreport og på Østbanetorvet er der mange centrale busforbindelser. Skal du købe ind, er der 300m til Nørregade med mange butikker. 600m til caféerne/gågaden. AROS: 1.000m, Universitetet: 800m og Vennelystparken: 500m.
 
Når du vil på fremvisning hos Gravelstone får du:  
 
·      Nye plastik handsker og nye blå futter på skoene.
·      Alle døre i lejligheden/huset står åbne - du ikke skal røre noget.
·      Vi holder 2m afstand til dig
·      En renseserviet til dine hænder efter endt fremvisning og handsker og futter puttes i en affaldspose.
 
Det sker på alle vores fremvisninger

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale