Augustenborggade 25J, 3. mf., 8000 Aarhus C

Super flot moderniseret lejlighed, som er lige til at flytte ind i...

Ring eller SMS for en fremvisning til 28 40 89 70

Lejlighed med stort vindues parti og masser af lys - flot moderniseret i 2014
Entre med faste skabe. Fra entreen er der indgang til badeværelse med toilet, håndvask og bruseniche, som er total renoveret i 2014 / 2015. Køkken, er nyt fra 2014 og indrettet med god skabs og bordplads. Stuen / værelset er opdelt med væg og rumdeler, således der er "soveværelse" og stue. Der er god plads til skabe, arbejdsstation, hyggekrog samt spiseplads. Der er udgang til svalegang/pudsealtan fra stuen med en dejlig grøn udsigt. Det er lavet en flot glasskydedør mellem køkkenet og stuen. Parketgulve.

Medfølger: 2 induktions kogeplader, indbygningsovn samt køle-fryseskab.

Langenæsbo
Husets rigtige navn er "Den selvejende boliginstitution Langenæsbo", og er et kollektivhus med en lang række fælles faciliteter. Beboerne har bl.a. egen deltidskøbmand, festlokaler, vaskeri, dagligstue, bibliotek med TV og 5 af dagens aviser, motionsrum, værksted, udestue, terrasser, petanque bane m.m. I stueplan findes en række gæsteværelser som beboere kan leje til overnattende gæster. Huset lægger desuden lokaler til en lægepraksis for de beboere (og andre) der vælger denne via den offentlige sygesikring. Beboerne er dækket af et fælles abonnement for sygetransport hos Falck. Et sociale knudepunkter er Langenæs-husklubben, der arrangerer foredrag og andre aktiviteter for medlemmer. Herudover er beboere bl.a. engageret i aktiviteter som bridge, gymnastik, petanque, stavgang, etc. I samarbejde med Langenæskirken afholdes hver måned en gudstjeneste i dagligstuen. Ejendommen er fra 1959 med fjernvarme. Dørtelefon. Vaskemaskiner og tørretumbler er gratis at benytte. Værksted i kælderen. Syd-vestvendt solterrasse med stole og borde. Cykelrum i kælderen. Viceværter og gartner. Velholdt område. Husdyr er IKKE tilladt. Parkeringsforhold er der ved ejendommen.

Langenæs
Der er ikke langt til Meny og Fakta, hvor du har muglighed for at handle. Langenæs Bageren er heller ikke mange gadehjørner derfra. HH & UNI ligger også ret tæt på. Ejendommen har boldbaner som nabo, og Brabrand-stien er tæt på, hvor du har mulighed for at løbe, cykle eller gå. Kort afstand til Marselisborg-skovene.

Kontakt os

    Bestil fremvisning

    Bestil salgsopstilling