Skejby Vænge 239, 8200 Aarhus N

Kan overtages hurtigt

Her er en lejlighed, som har sydvendt terrasse

Ring eller SMS for en fremvisning til 28 40 89 70

FORÆLDREKØB ER TILLADT
Entre med adgang til badeværelse med muret bruseniche, hvide fliser, stort spejl og plads til vaskemaskine. Soveværelse som har plads til dobbelt seng. Hvidt elementkøkken med mange skabe. Stuen og køkkenet er skilt ad med en åbning med franske døre, som giver mulighed for et dejligt lysindfald. Stue med stort vindues parti og udgang til en stor sydvendt terrasse og have. Bøgeparket gulve. Termovinduer.

Medfølger: Emhætte / keramisk komfur / køle-fryseskab / vaskemaskine - hårde hvidevarer er af ældre dato.

Andelsforeningen og ejendommen
137 andelslejligheder i ejendomme fra 1991. Rødstensbygninger med tegltag. Der er kælder med vaskeri, tørrerum, pulterrum, cykelrum og fælles haveredskaber til fri afbenyttelse. Der er parkeringsplads ved bygningen og grønne arealer og græsplæner, som kan nydes. Vicevært og professionel administration. Det er tilladt at holde husdyr. Ud af de 137 andele er de ca. 35 udlejede, som foreningen ejer.

Område tæt på skov
800m fra ejendommen er en lille nyere skov. Skejby Butikscenter er ca. 300m fra lejligheden. Flere buslinjer og mange uddannelsessteder i nærheden. I området er der også mange huse/rækkehuse med flere grønne områder. 8 minutter på cykel og du er på universitetet!

Kontakt os

    Bestil fremvisning

    Bestil salgsopstilling