Bronzealdervej 17B, 1., 8210 Aarhus V

3 vær. andel med altan - forældrekøb er tilladt

Dejlig syd-vestvendt altan - nymalet og indflytnings klar lejlighed

Ring eller SMS for en fremvisning til 28 40 89 70

Lejligheden
Foran lejligheden er et repos, hvor du kan sidde og nyde din morgen kaffe / the om sommeren. Indgang til central fordelingsentre. Hvidt elementkøkken med mange skabe. Stue med stort vinduesparti og udgang til altan, som er syd-vestvendt. Udsigt over grønne områder, villaer m.v. Stuen er rummelig og her er plads til både spisebord og sofagruppe. Soveværelse med 3 faste hvide skabe. Badeværelse med separat bruseniche, hvide fliser, toilet, håndvask, vaskemaskine og vindue til det fri. Mindre værelse / kontor med et enkelt skab. Bøgeparket gulve. Termovinduer.

Medfølger: Køle-fryseskab / keramisk komfur / emhætte - muligt at overtage opvaskemaskine & vaskemaskine for kr. 1.700,-

Andelsforeningen og ejendommen
66 andelslejligheder i ejendom fra 1993. Rødstens bygninger med tegltag. Vaskeri i kælderen med tørretumbler og tørreplads. I kælderen er der også cykelparkering samt pulterplads. Parkerings muligheder er der foran ejendommen. Vicevært og prof. administration. Her bor folk i alle aldre. Husdyr er tilladt.

Naturområde med søer og store bakker
Fra altanen er der en grøn udsigt. Sti system ved søerne til forskellige grønne områder med flere bakketoppe og små skove, fodboldbaner og idrætsanlæg. Der er rig mulighed for at løbe, cykle eller køre på rulleskøjter i de smukke omgivelser. Til Århus C: 3.700 m. Handelshøjskolen: 3.900 m. Der er gode indkøbsmuligheder med Netto og Meny og Aldi indenfor 500 meters afstand fra ejendommen. Busser til midtbyen kører lige om hjørnet hvert kvarter.

Kontakt os

    Bestil fremvisning

    Bestil salgsopstilling