Emiliehøj 13, st. tv., 8270 Højbjerg

Bo i Skåde i denne STORE 2- værelses andel - total renoveret ejendom!

Stor 2 værelses andel på Emiliehøj med skøn lille terrasse og have... - forældrekøb er tilladt

Ring eller SMS for en fremvisning til 28 40 89 70

Lejligheden ligger i gavlen og har et ekstra vindue
Velholdt lejlighed med store, regulere rum, der er nemme at indrette.
Køkken med spiseplads, stor stue på ca. 30 m2 med god plads til spisebord, hygge afdeling og arbejdsplads. Fra stuen er der udgang til østvendt terrasse, hvor morgen og formiddags solen kan nydes.. Soveværelse på 10 m2 med god plads til seng, og garderobeskabe. Fransk altan, som giver masser af lys.
Badeværelse med lyse klinker fra gulv til loft, muret bruseniche og gulvvarme. Håndvask med underskab. Vaskemaskine, med mulighed for at installere tørretumbler.
Entre med plads til højskab m.m.

Medfølger: Keramisk komfur, emhætte & køle-fryseskab.

AB Emiliehøj 13A & B
Ejendommen er opført i 1985, men gennemgribende moderniseret i 2011. Det er en velfungerende andelsboligforening, og indeholder 40 andele med en beboersammensætning i alle aldre. Her varetager bestyrelsen den daglige drift, mens vicevært og gartner tager sig af rengøring, udenoms arealerne m.m. Til andelen hører et aflåst kælderrum. Der er gratis vaskekælder, adgang til hobbyrum, cykelrum, selvskabslokale og ligeledes en fælles haveterrasse, græsplæne samt parkeringsplads lige foran hoveddøren. I 2011 gennemgik bygningen en omfattende renovering, heriblandt nye facademure, udskiftning af tag, døre, vinduer, renovering af opgange, udskiftning af vandvarmere m.m.

Bo i Skåde
Andelsforeningen ejer en del af det store grønne område med græs, frugttræer og en lille skov. Nogle gange kan man se råvildt på græsplænen. Her er ro, fred og fugleliv. Nær ejendommen er en lille sø. 200 m til busstoppested og 500m til butikstorv. Emiliehøj i naturskønne omgivelser nær skov og strand med gode indkøbsmuligheder samt gode offentlige transportmuligheder, fx til universitet.

Kontakt os

    Bestil fremvisning

    Bestil salgsopstilling