Jernaldervænget 25, 8220 Brabrand

Nyd sommeren i din egen have

Kan overtages hurtigt...

Ring eller SMS for en fremvisning til 28 40 89 70

Rummelig lejlighed med have og pavillon
Huset indeholder entre, badeværelse, 3 værelser, køkken-alrum og stue. I entreen er der god mulighed for at have sko og overtøj, her er indgang til stort badeværelse, soveværelse, værelse, stue og køkken alrum. Køkkenet ligger i åben forbindelse med alrummet og stuen og tilsammen udgør de ét stort rum med et fantastisk og gennemgående lysindfald. Badeværelse er med klinker og separat bruseniche, toilet, håndvask og vindue til det fri. Fra alrummet / stuen er der indgang til værelse via bryggerset. Køkken og bad er moderniseret / nyt inden for de sidste par år. Der er et godt lysindfald fra begge sider af ejendommen. Overalt fremstår boligen lys.
Stor have med græs, terrasser, pavillon og overdækket terrasse.

Medfølger: Keramisk kogeplade / indbygningsovn / emhætte / køleskab, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Andelsforeningen Margueritten
Bebyggelsen er fra 1992, hvor foreningen også er startet. Der er 19 andelslejligheder i 3 forskellige størrelser samt et fælleshus med festsal, værksted og vaskeri. En andelsforening med fin økonomi, man sparer op til fremtidig vedligehold. Ejendommene bliver løbende vedligeholdt og efterset, således at bygningerne og området fremtræder pænt og velholdt. Inden for de sidste par år er taget skiftet, der er kommet nye hoveddøre og nye vinduer i bebyggelsen. Der er fælles arbejdsdage 3 gange om året. Der må gerne holdes husdyr i bebyggelsen, dog ikke kamphunde. Der er indlagt STOFA. Her bor børn og folk fra starten af 20érne og opefter.

Område med masser af naturudfoldelsesmuligheder
Beliggende ud til fredet naturskønne omgivelser med søer, stier, og høje bakker med mange muligheder for gåture og cykelture. Ca. 4½ km til Århus C og med godt stisystem til byen. Butikker i nærheden, kan nævnes Netto: 800 m, Lokal Brugsen: 600m, Aldi: 1.000m & Bilka 2.000m. 2 buslinjer til midtbyen. Mountainbike bane på 5 km, naturlegepladser, hytter, søer og grønne omgivelser, alt dette næsten lige uden for døren, så dyrk motion blandt søer og grønne områder...

Kontakt os

    Bestil fremvisning

    Bestil salgsopstilling