Frederiksbjerg Torv 7, 4. tv., 8000 Aarhus C

2- værelses dele-venlig lejlighed på  4. sal med udsigt over Frederiksbjerg Torv
 
Ring eller SMS for en fremvisning til Anette på 28 40 89 70
 
Skønt lysindfald
Fra lejlighedens lille entre er der adgang til køkkenet, som er moderniseret. Badeværelser er der indgang til fra entreen og er nyt fra 2016. Her er der separat bruseniche, toilet, håndvask og et vindue til det fri. Soveværelset er af fin størrelse med plads til seng, klædeskab og evt. en arbejdsplads. Stuen vender ud mod torvet og her der en fin udsigt. Gode muligheder for at indrette sig med sofaarrangement og spisebord. Sprossede vinduer og plankegulve.
 
Medfølger: Induktions kogeplader, indbygningsovn, køle-fryseskab, emhætte og opvaskemaskine.
 
Ejendommen
Velholdt hjørneejendom, som er opført i 1912 og indeholder 10 lejligheder. Løbende moderniseret og renoveret, således den fremstår i fin stand. Taget er skiftet i 2004. Der er skiftet vinduer i hele ejendommen, mod gaden i 2012 og mod gården i 2013. Vinduerne er med alu på ydersiden og træ på indersiden. Der er pulter-plads og tørrerum på loftet over lejligheden. Kælder med vaskerum, som frit kan benyttes og cykelparkering. Fra kælderen er der udgang til solrig gårdhave og græsplæne, som kan nydes om sommeren. Der er turnus på vicevært-tjansen, man har 2 arbejdsdage om året og trappevasken klares hver 2. måned på bagtrappen fra eget repos og ned til næste. Husdyr er tilladt. Det er indlagt Stofa. Her bor en blanding af unge og modne mennesker. Det kan parkeres i gaderne omkring Torvet, når du har et beboerparkeringskort.
 
Frederiksbjerg
Centralt beliggende og du er tæt på alt. Der er gode indkøbs muligheder 150 m fra lejligheden med bager, supermarked, posthus m.v. 150 m til Ingerslevs Boulevard med marked onsdag og lørdag. 800 m til Banegården og Bruuns Galleri. Jægergårdsgade med et hav af restauranter, cafeer og kunstbutikker ligger heller ikke mange minutters gang fra lejligheden.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale