Augustenborggade 25J, 2. tv., 8000 Aarhus C

Lejligheden trænger til, at blive malet
 
Du skal min. være 40 år for at bo her og har du hjemmeboende børn, skal de min. være 15 år...
 
Ring eller SMS for en fremvisning til 28 40 89 70
 
Lejlighed med udsigt over de grønne områder
Fra entreen er der indgang til badeværelse med toilet, håndvask og bruseniche, som er blevet moderniseret i 2015. Køkkenet er opsat i 2015 og indrettet med god skabs og bordplads. Stuen har et stort vinduesparti og her er masser af lys. Der er udgang til svalegang/pudsealtan og her er gode muligheder for at indrette sig. Soveværelset er med walk-in closet. Der er parketgulve.
 
Langenæsbo
Husets rigtige navn er "Den selvejende boliginstitution Langenæsbo", og er et kollektivhus med en lang række fælles faciliteter. Beboerne har bl.a. egen deltidskøbmand, festlokaler, vaskeri, dagligstue, bibliotek med TV og 5 af dagens aviser, motionsrum, værksted, udestue, terrasser, petanque bane m.m. I stueplan findes en række gæsteværelser som beboere kan leje til overnattende gæster. Huset lægger desuden lokaler til en lægepraksis for de beboere (og andre) der vælger denne via den offentlige sygesikring. Herudover er beboere bl.a. engageret i aktiviteter som bridge, gymnastik, petanque, stavgang, etc. Ejendommen er fra 1959 med fjernvarme. Dørtelefon. Vaskemaskiner og tørretumbler er gratis at benytte. Værksted i kælderen. Syd-vestvendt solterrasse med stole og borde. Cykelrum i kælderen. Viceværter og gartner. Velholdt område. Husdyr er IKKE tilladt. Parkeringsforhold er der ved ejendommen.
 
Langenæs
Der er ikke langt til Meny og Fakta, hvor du har muglighed for at handle. Lagkagehuset og Langenæs Blomst er heller ikke mange gadehjørner derfra. HH & UNI ligger også ret tæt på. Ejendommen har boldbaner som nabo, og Brabrand-stien er tæt på, hvor du har mulighed for at løbe, cykle eller gå. Kort afstand til Marselisborg-skovene.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale