Augustenborggade 23F, 7. mf., 8000 Aarhus C

Fin udsigt fra 7. etage. - lejligheden har fået nyt køkken for ca. 2 år siden - forældrekøb tilladt
 
Ring eller SMS for en fremvisning til 28 40 89 70
 
Lejligheden er nymalet og klar til, at du kan flytte ind
Fra entre / køkken er der indgang til badeværelse med toilet, håndvask og bruseniche, som er moderniseret lidt i 2015. Velfungerende køkken, hvor du kan stå og kokkerere. Stuen / værelset kan opdeles i flere mindre enheder. Der er god plads til seng, skabe, arbejdsstation, hyggekrog samt spiseplads. Der er udgang til svalegang / pudsealtan fra stuen med udsigt. 
 
Medfølger: Induktions kogeplade, indbygningsovn, emhætte, køle-fryseskab og opvaskemaskine
 
Ejendommen
Ejendom fra 1962 med fjernvarme. Dørtelefon. Gode fællesfaciliteter. Vaskemaskiner og tørretumbler er gratis at benytte. Opholdsstue med bibliotek og TV. Værksted i kælderen. Syd-vestvendt solterrasse med stole og borde. Lille bitte pulterrum og cykelrum i kælderen. Tre viceværter. Velholdt område som gartner passer. Husdyr er IKKE tilladt. Parkeringsforhold er der ved ejendommen. Forældrekøb er tilladt.
 
Langenæs
Langenæs er en bydel i den sydvestlige del af Aarhus C, afgrænset af Søndre Ringgade, Skanderborgvej, Marselis Boulevard og Brabrand Ådal. Bydelen blev til i 1950'erne som et resultat af en arkitektkonkurrence, hvor man ønskede at afprøve nye idealer. Området er meget karakteristisk for sin tid, hvor idealet var åbne karreer med lys og luft. Midt på Langenæs findes et stort grønt område omgivet af Langenæsstien. Langenæs har to supermarkeder og en række andre forretninger, hvoraf især Lagkagehuset er kendt. En anden kendt butik er Langenæs Blomster, hvor man kan købe blomster og planter til ingen penge. Det er et kvarter med ro og fred, fordi den er afgrænset af Skanderborgvej og Søndre Ringgade.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale