Aldersrovej 11, 2. th., 8200 Aarhus N

Skøn udsigt fra stuen og altanen til skov og vand
 
Ring eller SMS for en fremvisning til 28 40 89 70
 
Lejlighed med dejligt lysindfald
Indgang til central fordelings entre, hvor du kan hænge overtøjet. Det første rum, som måske er din stue, vender mod gaden. Regulært rum med plads til sofa og spisebord og udgang til mindre altan. Soveværelset, som vender mod gården er også et stort regulært rum. Badeværelse med separat bruseniche, toilet og håndvask. Køkken med skabe og fint med bordplads.
 
Ejendommen
Ejendommen er opført i 1940 og indeholder 10 ejerlejligheder og 7 værelser på loftet. I 2015 er taget og kviste blevet skiftet, facaden er i samme omgang blevet ordnet. I 2013 blev der lavet en vedligeholdelsesplan for ejendommen, som bliver fulgt med blik på, hvad der er nød nødvendigt / behov for. I kælderen er der vaskeri som frit kan benyttes. Der er pulterrum til hver lejlighed. Cykler kan også parkeres i kælderen. Stor have med græsplæne omkranset af buske og træer, hvor børn og barnlige sjæle kan lege og hygge sig. Vicevært fra huset er ansat. Der er YouSee indlagt i ejendommen. Der er professionel administrator.
 
Trøjborg - spændende bydel med skov og strand
Trøjborg med skov, strand, lystbådehavn, butikker og Universitet. En ung bydel med mange studerende. Tordenskjoldsgade er unik med modebutikker, livsstilsbutikker, solcenter, bageri og supermarked - alt dette, har du lige udenfor døren... Der er ca. 1000 m til City. Skov, strand og lystbådehavn - her er alt det du har behov for.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale