Trankær Vænge 134, 8310 Tranbjerg J

2 plans andelshus i Tranbjerg, som ligger i lukket stisystem tæt på skole og daginstitutioner, samt med gode bus og togforbindelser… 
 
SMS for en fremvisning til 28 40 89 70
 
Huset TRÆNGER til modernisering - Ende rækkehus med lukket have og terrasse
Der er forhave med lille terrasse, hvor morgensolen kan nydes og carport med skur til haveredskaber m.m. Indgang til entre, hvorfra der er adgang til bryggers, badeværelse, trappe til 1. salen, stor lys stue og køkken-alrum. Fra stuen er der udgang til have og terrasse, som er sydvendt. På 1. salen er der 4 værelser samt repos. Carport og 2 skurer.
 
Andelsforeningen Tranegårdparken
Velfungerende andelsforening med 24 andelshuse. Ejendommene er opført i 1991 og er godt vedligeholdte. Tagene er fra 2007. Bestyrelsen og en tømer checker hvert år alle husene. Der må gerne holdes husdyr, som ikke er til gene for andre. Foreningen råder over et dejligt fællesareal med legeplads til børnene. Her bor folk i alle aldre fra småbørnsfamilier til pensionister. Der holdes 1-2 arbejdsgade pr. år. Fællesskabet vægtes højt og der bliver blandt andet holdt fastelavnsfest og sommerfest i fælles regi. Det perfekte hus til dig, der ønsker et godt naboskab. 
 
Tranbjerg
Grønne områder, sø, 700 m til skole og butikscenter med 21 butikker, bybus 4a og Letbanen kører til Århus. Tæt på daginstitutioner og 2 skoler tæt på også, samt tæt på T
Tranbjerg sø. Indtil Rådhuset er der ca. 15 min. Gode stisystemer, således man kan færdes trygt og godt uden om de store veje.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale