Augustenborggade 23F, 9. th., 8000 Aarhus C

Lejligheden er indflytningsklar...
 
For at bo her skal du mindst være 40 år og har du hjemmeboende børn, skal de mindst være 15 år...
 
Ring eller SMS for en fremvisning til 28 40 89 70
 
Lejligheden
Elevator til døren. Dejlig udsigt ud over Århus Ådal. Lejligheden har et fint køkken fra 2014, hvor der er godt med bord- og skabsplads. t Badeværelset er også renoveret i 2014 / 2015. Soveværelse med skabsvæg og stor stue med muligheder. Der er parketgulv fra 2014.
 
Medfølger: Induktionskogeplade / indbygningsovn / emhætte / køle-fryseskab og opvaskemaskine. 
 
Ejendommen
Dørtelefon og fine fællesfaciliteter inkl. gæsteværelser, som kan lejes. Vaskekælder med vaskemaskiner, tørretumbler, rulle og strygeplads til gratis afbenyttelse. Fælles opholdsstue med daglige aviser, bibliotek, TV samt jævnlige gudstjeneste og mange beboerarrangerede aktiviteter. Værksted og cykelkælder. Restaurant og købmand ligger også i bygning 21. Der er en glastunnel til kompleksets øvrige bygninger, så man kan gå en tur uden at blive våd. Syd-vestvendt solterrasse med stole og borde. Tre viceværter. Velholdte udendørsarealer. Husdyr er IKKE tilladt. Parkeringsordning forefindes ved ejendommen.
 
Langenæs
Der er ikke langt til Meny, Fakta og Lagkagehuset, hvor du har mulighed for at handle. Statoil er heller ikke mange gadehjørner derfra. Ejendommen ligger i umiddelbar tilslutning til det rekreative stisystem på Langenæs, hvor du har mulighed for at gå, løbe eller cykle. Kort afstand til Brabrand-stien og Marselisborg-skovene.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale