Skejby Vænge 131B, 1., 8200 Aarhus N

Lejlighed med altan og et skønt lysindfald - Forældrekøb er tilladt
 
Ring eller SMS for en fremvisning til 28 40 89 70
 
Lejligheden ligger øverst i bebyggelsen
Entre med adgang til badeværelse med muret bruseniche, hvide fliser, stort spejl. Der er plads til egen vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset. Stort soveværelse som let kan have plads til en hjemmearbejdsplads. 3 indbyggede skabe. Hvidt element køkken med mange skabe og herfra køkkenvinduet er der fri udsigt udover stort fælles parkareal. Stuen og køkkenet er delt med en halvmur. Stue med stort vindues parti og udgang til altan med en dejlig udsigt. Bøgeparket gulve. Termovinduer. Lejligheden fremstår velholdt og i god stand.
 
Medfølger: Køle-fryseskab, keramisk komfur, emhætte , opvaskemaskine og vaskemaskine. 
 
Andelsforeningen og ejendommen
137 andelslejligheder i ejendomme fra 1991. Rødstensbygninger med tegltag. Der er kælder med vaskeri, tørrerum, pulterum, cykelrum og fælles haveredskaber til fri afbenyttelse. Der er parkeringsplads ved bygningen og grønne arealer og græsplæner, som kan nydes. Vicevært og professionel administration. Det er tilladt at holde husdyr. Ud af de 137 andele er de ca. 35 udlejede, som foreningen ejer.
 
Området - tæt på skov
800m fra ejendommen er en lille nyere skov. Skejby Butikscenter er ca. 300m fra lejligheden. Flere buslinjer og mange uddannelsessteder i nærheden. I området er der også mange huse/rækkehuse med flere grønne områder. 8 minutter på cykel og du er på universitetet!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale