Augustenborggade 21A, 6. th., 8000 Aarhus C

2 værelses på Langenæs, som er lige til at flytte ind i...
 
For at bo her, skal du mindst være 40 år og har du hjemmeboende børn, skal de mindst være 15 år...
 
Ring eller SMS for en fremvisning til 28 40 89 70 
 
Lejligheden
Lejligheden er total sat i stand med fuldspartlede vægge, nyt køkken, soveværelse, som er større end normalt og med ny skabsvæg. Badeværelset er moderniseret i 2016/2017. Stor stue, som er vestvendt. Nyt tæppe i stuen og parket gulve i køkkenet og soveværelset.
 
Langenæshus
Husets rigtige navn er "Den selvejende boliginstitution Langenæshus", og er et kollektivhus med en lang række fælles faciliteter. Beboerne har bl.a. egen deltidskøbmand, festlokaler, vaskeri, dagligstue, bibliotek med TV og 5 af dagens aviser, motionsrum, værksted, udestue, terrasser, petanque bane m.m. I stueplan findes en række gæsteværelser som beboere kan leje til overnattende gæster. Huset lægger desuden lokaler til en lægepraksis for de beboere (og andre) der vælger denne via den offentlige sygesikring.. Ejendommen er fra 1959 med fjernvarme. Dørtelefon. Vaskemaskiner og tørretumbler er gratis at benytte. Værksted i kælderen. Syd-vestvendt solterrasse med stole og borde. Cykelrum i kælderen. Viceværter og gartner. Velholdt område. Husdyr er IKKE tilladt. Parkeringsforhold er der ved ejendommen.
 
Langenæs er en bydel i den sydvestlige del af Aarhus C,
afgrænset af Søndre Ringgade, Skanderborgvej, Marselis Boulevard og Brabrand Ådal. Bydelen blev til i 1950'erne som et resultat af en arkitektkonkurrence, hvor man ønskede at afprøve nye idealer. Området er meget karakteristisk for sin tid, hvor idealet var åbne karreer med lys og luft. Midt på Langenæs findes et stort grønt område omgivet af Langenæsstien. Arkæologiske fund viser, at Langenæs var beboet allerede i jægerstenalderen og bronzealderen.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale