Augustenborggade 21B, 3. mf., 8000 Aarhus C

Her kan du studere i fred og ro
 
Ring eller SMS for en fremvisning på 28 40 89 70 
 
Lejligheden   
Mindre køkken, som er moderniseret. Fra entre / køkken er der indgang til badeværelse med toilet, håndvask og bruseniche, som er moderniseret i 2016/2017 Stuen / værelset kan opdeles i flere mindre enheder. Der er god plads til seng, skabe, arbejdsstation, hyggekrog samt spise plads. Der er udgang til svalegang/pudsealtan fra stuen med udsigt.  Medfølger: Køle-fryseskab, 2 el-plader og miniovn. 
 
Langenæshus
Husets rigtige navn er "Den selvejende boliginstitution Langenæshus", og er et kollektivhus med en lang række fælles faciliteter. Beboerne har bl.a. egen deltidskøbmand, festlokaler, vaskeri, dagligstue, bibliotek med TV og 6 af dagens aviser, motionsrum, værksted, udestue, terrasser, petanque bane m.m. I stueplan findes en række gæsteværelser som beboere kan leje til overnattende gæster. Ejendommen er fra 1959 med fjernvarme. Dørtelefon. Vaskemaskiner og tørretumbler er gratis at benytte. Værksted i kælderen. Syd-vestvendt solterrasse med stole og borde. Cykelrum i kælderen. Viceværter og gartner. Velholdt område. Husdyr er IKKE tilladt. Parkerings forhold er der ved ejendommen.
 
Langenæs
Er en bydel i den sydvestlige del af Aarhus C, afgrænset af Søndre Ringgade, Skanderborgvej, Marselis Boulevard og Brabrand Ådal. Midt på Langenæs findes et stort grønt område omgivet af Langenæsstien. Arkæologiske fund viser, at Langenæs var beboet allerede i jægerstenalderen og bronzealderen.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale