Silkeborgvej 335, 1. th., 8230 Åbyhøj

Dele-venlig andel i Åbyhøj - Forældrekøb tilladt
 
Ring eller SMS for en fremvisning til Anette på 28 40 89 70
 
Lejligheden
Næst øverst i ejendommen ligger denne lejlighed. Stort badeværelse med bruseniche, toilet, håndvaskearrangement med skab under og vindue til det fri. Køkken med mulighed for en spiseplads, her er masser af skabsplads og rummet vender ud mod haven. Stue, som vender mod gaden. Stuen er let at indrette og her er god plads til evt. spisebord og sofaarrangement. Soveværelset ligger også mod havesiden og er et rimeligt stort værelse med plads til seng, skab og evt. eget hjemmekontor. Herfra er der en skøn udsigt over syd-byen. Planke gulve og sprossede termovinduer.
 
Ejendommen
Ejendommen er opført i 1932 og taget er ca. 18 år gammelt. Vinduerne er skiftet inden for en årrække af 16-18 år på gadesiden og i 2012 på havesiden. Kælder med pulterrum og vaskeri med vaskemaskine/tørretumbler, der koster 4,- / vask og 5,- / tur i tørretumbler. Stor fælles have, som er indrettet med terrasse, bede og græsplæne. Husdyr er tilladt, dog skal det godkendes af foreningen. Viceværts tjansen går på turnus og man har et par arbejdsweekender om året. Cykelskur og fine parkerings forhold.
 
Økonomi:
Indskud: 465.000 
Brutto pr. måned: 4.500 
Netto pr. måned: 4.075
Varme pr. måned: 500  
El efter forbrug 
 
Åbyhøj
Ligger i cykelafstand fra HH, Universitetet, Århus C ellers går bus nr. 4A, 11 og 12 lige udenfor døren. Åbyhøj er en hyggelig bydel. Indkøbsmulighederne er der mange af, ca. 800 m til Åbyhøj centrum og City Vest, hvor der findes masser af special butikker.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale