Dr. Holsts Vej 32, 2. 120., 8230 Åbyhøj

HÅNDVÆRKER TILBUD
 
1 vær. ejerlejlighed med udsigt og vestvendt altan - helt original fra 1972
 
Ring eller SMS for en fremvisning til 28 40 89 70
 
Lejligheden er ideelt til forældrekøb og til studerende 
Du kommer direkte ind i lille trinette køkken. Herfra er der adgang til badeværelset, som er af god størrelse med toilet, håndvask og separat bruseplads. Soveværelset og stuen er ét rum, som kan indrettes med sove afdeling, studieplads og spisebord / sofa arrangement. Der er et vindusparti i hele rummets bredde, som giver masser af lys. Der er gode muligheder for at nyde solen på den vestvendte altan.
 
Medfølger: 2 el plader.
 
Digterparken
Byggeriet er fra 1972 og der er 245 ejerlejligheder. Der er opdelt med en del grønne områder mellem bygningerne i hele Digterparken. Der er vaskeri, som betales med kort. Cykelrum og pulterrum i kælderen. Der er Stofa indlagt i ejendommen. Vicevært ansat. Der er mulighed for at leje festlokale. Det er tilladt at holde husdyr, så længe de ikke er til gene for de øvrige beboere. Der er professionel administration.
 
3 km til Århus City
Tag bussen, der har ende holdeplads 100m fra lejligheden ind til City eller Universitetet eller tag cyklen og nyd de mange villahaver og det gode vejr. Kvickly i Åbyhøj har hver eneste uge super tilbud ofte til ½ pris , Netto, Fakta og Rema1000 er tæt på bebyggelsen.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale