Augustenborggade 21C, 3. tv., 8000 Aarhus C

2 værelses på Langenæs, som er næsten original
 
For at bo her, skal du mindst være 40 år og har du hjemmeboende børn, skal de mindst være 15 år...
 
Ring eller SMS for en fremvisning til 28 40 89 70 
 
Lejligheden
Lejligheden har et lille køkken. Soveværelse med original skabsvæg. Badeværelset er moderniseret i 2016/2017. Stor stue, som er vestvendt. Gamle tæpper, men under dem er der kork gulve. LangenæshusHusets rigtige navn er "Den selvejende boliginstitution Langenæshus", og er et kollektivhus med en lang række fælles faciliteter. Beboerne har bl.a. egen deltidskøbmand, festlokaler, vaskeri, dagligstue, bibliotek med TV og 5 af dagens aviser, motionsrum, værksted, udestue, terrasser, petanque bane m.m. I stueplan findes en række gæsteværelser som beboere kan leje til overnattende gæster. Huset lægger desuden lokaler til en lægepraksis for de beboere (og andre) der vælger denne via den offentlige sygesikring.
 
Ejendommen
er fra 1959 med fjernvarme. Dørtelefon. Vaskemaskiner og tørretumbler er gratis at benytte. Værksted i kælderen. Syd-vestvendt solterrasse med stole og borde. Cykelrum i kælderen. Viceværter og gartner. Velholdt område. Husdyr er IKKE tilladt. Parkeringsforhold er der ved ejendommen.Langenæs er en bydel i den sydvestlige del af Aarhus C, afgrænset af Søndre Ringgade, Skanderborgvej, Marselis Boulevard og Brabrand Ådal. Bydelen blev til i 1950'erne som et resultat af en arkitektkonkurrence, hvor man ønskede at afprøve nye idealer.
 
Området
er meget karakteristisk for sin tid, hvor idealet var åbne karreer med lys og luft. Midt på Langenæs findes et stort grønt område omgivet af Langenæsstien. Arkæologiske fund viser, at Langenæs var beboet allerede i jægerstenalderen og bronzealderen.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale