Augustenborggade 21A, 5. mf., 8000 Aarhus C

Lejligheden er nymalet på vægge og loft af professional maler - lige til at flytte ind i...
 
Ring eller SMS for en fremvisning på 28 40 89 70 
 
Lejligheden er klar til overtagelse...  
Mindre køkken, som er moderniseret og gjort større. Fra entre / køkken er der indgang til badeværelse med toilet, håndvask og bruseniche, som er moderniseret i 2016/2017 Stuen / værelset kan opdeles i flere mindre enheder. Der er god plads til seng, skabe, arbejdsstation, hyggekrog samt spise plads. Der er udgang til svalegang/pudsealtan fra stuen med udsigt. Pergo-gulve.
 
Medfølger: Køle-fryseskab og keramisk komfur.
 
Langenæshus
Husets rigtige navn er "Den selvejende boliginstitution Langenæshus", og er et kollektivhus med en lang række fælles faciliteter. Beboerne har bl.a. egen deltidskøbmand, festlokaler, vaskeri, dagligstue, bibliotek med TV og 5 af dagens aviser, motionsrum, værksted, udestue, terrasser, petanque bane m.m. I stueplan findes en række gæsteværelser som beboere kan leje til overnattende gæster. Huset lægger desuden lokaler til en lægepraksis for de beboere (og andre) der vælger denne via den offentlige sygesikring.. Ejendommen er fra 1959 med fjernvarme. Dørtelefon. Vaskemaskiner og tørretumbler er gratis at benytte. Værksted i kælderen. Syd-vestvendt solterrasse med stole og borde. Cykelrum i kælderen. Viceværter og gartner. Velholdt område. Husdyr er IKKE tilladt. Parkeringsforhold er der ved ejendommen.
 
Langenæs 
Er en bydel i den sydvestlige del af Aarhus C, afgrænset af Søndre Ringgade, Skanderborgvej, Marselis Boulevard og Brabrand Ådal. Midt på Langenæs findes et stort grønt område omgivet af Langenæsstien. Arkæologiske fund viser, at Langenæs var beboet allerede i jægerstenalderen og bronzealderen. Masser af indkøbsmuligheder ganske tæt på lejligheden.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale