Augustenborggade 21A, 11. tv., 8000 Aarhus C

Lejligheden ligger 11. etage i DEN FØRSTE BYGNING
 
Du skal min. være 40 år for at bo her og har du hjemmeboende børn, skal de min. være 15 år...
 
Ring eller SMS for en fremvisning til 28 40 89 70
 
Lejligheden
Der er elevator lige til døren. Entre, hvor der er fint plads til overtøj og sko. Køkkenet er af ældre dato. . Badeværelse, som er moderniseret i 2016/2017. Stor stue med flot udsigt. Korkgulve, hvor der er pålagt tæpper. 
 
Langenæshus
Husets rigtige navn er "Den selvejende boliginstitution Langenæshus", og er et kollektivhus med en lang række fælles faciliteter. Beboerne har bl.a. egen deltidskøbmand, festlokaler, vaskeri, dagligstue, bibliotek med TV og 5 af dagens aviser, motionsrum, værksted, udestue, terrasser, petanque bane m.m. I stueplan findes en række gæsteværelser som beboere kan leje til overnattende gæster. Huset lægger desuden lokaler til en lægepraksis for de beboere (og andre) der vælger denne via den offentlige sygesikring. Et sociale knudepunkter er Langenæs-husklubben, der arrangerer foredrag og andre aktiviteter for medlemmer. Herudover er beboere bl.a. engageret i aktiviteter som bridge, gymnastik, petanque, stavgang, etc. I samarbejde med Langenæskirken afholdes hver måned en gudstjeneste i dagligstuen.Vaskemaskiner og tørretumbler er gratis at benytte. Værksted i kælderen. Syd-vestvendt solterrasse med stole og borde. Cykelrum i kælderen. Viceværter og gartner. Velholdt område. Husdyr er IKKE tilladt. Parkeringsforhold er der ved ejendommen.
 
Langenæs
Her er to supermarkeder og en række andre forretninger. Det er et kvarter med ro og fred, fordi den er afgrænset af Skanderborgvej og Søndre Ringgade. Brabrandstien starter ved Langenæs og fra højhusene er der en formidabel udsigt helt ud til Brabrand Sø.
 
Når du vil på fremvisning hos Gravelstone får du:  
 
·      Nye plastik handsker og nye blå futter på skoene.
·      Alle døre i lejligheden/huset står åbne - du ikke skal røre noget.
·      Vi holder 2m afstand til dig
·      En renseserviet til dine hænder efter endt fremvisning og handsker og futter puttes i en affaldspose.
 
Det sker på alle vores fremvisninger

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale