Frederiks Allé 108, 1., 8000 Aarhus C

Ejerlejlighed i 2-3 plan på Frederiks Allé med udsigt ud af Jægergårdsgade

Ring eller SMS for en fremvisning til 28 40 89 70

God udsigt til liv og glade dage
Lejligheden starter på et højt stue-plan i forhold til gaden. Her er entre, hvor der er masser af plads til sko og overtøj. trappe op til 1. sal, som indeholder et badeværelse, som er renoveret , stue og køkken. Køkkenet er fra 2007 og her er masser af skabs og bordplads. Fra køkkenet er der udgang til altan, som vender ud mod åbent gårdareal med træer, buske og græsplæne. I stuen er der brændeovn, som benyttes. På 2. salen er der et soveværelse og endnu et værelse, som mest bliver brugt til opbevaring og fra det værelse er der adgang til en mindre hems. 2. salen er ikke renoveret for nylig, men her er det muligt, at gøre noget og sætte sit eget præg...

Bygningen
Ejendommen er fra 1876, men renoveret i 1979. Den indeholder 2 ejerlejligheder og 1 erhvervsejerlejlighed i kælderplan. Der er elvarme i huset. Fælles rum i kælderen og gård / have bag ved ejendommen. Et mindre hus, hvor man hjælper hinanden med de få ting, som skal klares.

Området
I Jægergårdsgade er der SuperBrugsen og Netto og op ad Frederiks Allé er der både Rema1000 og endnu en Netto. Du er tæt på Bruuns Galleri og banegården.

Kontakt os

    Bestil fremvisning

    Bestil salgsopstilling